Arracades Unicorn

L'unicorn és un ésser mitològic representat actualment per un cavall, normalment blanc i amb una banya al front. És un animal noble, pur i espiritual amb una intel·ligència comparable amb la humana. Ha estat símbol en diferents cultures de la santedat, la virginitat i la força. 
Doncs bé, aquest ésser tan especial és el protagonista de les noves peces que he fet. Es tracta d'unes arracades de plata petites, de 12 x 8 mm, amb tanca de pressió. Últimament estan de moda els unicorns i en veig a molts llocs, però és que a més és un animal que em té totalment el cor robat, així que finalment em vaig decidir a dedicar-li una peça. 
Espero que us agradi. 
A continuació en podreu veure una imatge i ben aviat el podreu trobar a la botiga online.

El unicornio es un ser mitológico representado actualmente por un caballo, normalmente blanco y con un cuerno en la frente. Es un animal noble, puro y espiritual, con una inteligencia comparable a la humana. Ha sido el símbolo en diferentes culturas de la santidad, la virginidad y la fuerza.
Pues bien, éste ser tan especial es el protagonista de las nuevas piezas que he hecho. Se trata de unos pendientes de plata pequeños, de 12 x 8mm, con cierre de presión. Últimamente estan de moda los unicornios y los veo por muchos lados, pero es que además es un animal que me tiene enamorada, así que finalmente me decidí a dedicarle una pieza. 
Espero que os guste
A continuación podréis ver una imagen de los pendientes y pronto podréis encontrarlos en la tienda online.


Comentaris

Entrades populars