Espai. Lloc.

Què és per a nosaltres un espai? Quin lloc us vé a la ment en sentir aquest mot? Un record? Una història? Un concepte? Un lloc físic? Un espai imaginari?
Doncs bé, el col.lectiu estellera ens vam fer aquestes preguntes i vam decidir fer unes peces que expliquessin què representen  per a cada una de nosaltres aquestes paraules.
Per a mi un espai pot ser moltes coses, és un concepte molt ampli, però em motivava parlar de l'espai personal. L'espai en què cada un de nosaltres ens movem, un espai que és físic, un lloc; o que pot ser més espiritual, un espai íntim en el que no pot accedir ningú més que nosaltres.
Per representar-lo he escollit unes imatges que tots podem imaginar:
- Un mar de peixos, espai on aquests animalons fan la seva vida, on es relacionen, on neden lliscant per l'aigua. Un mar que pot representar les nostres xarxes socials, no només virtuals (facebook, twitter,..)sinó també (i sobretot) les nostres relacions socials físiques, amb els amics, família, coneguts, o simplement amb aquells que ens creuem pel carrer i que no coneixem.
- Un gat tafaner, observant el què passa per davant de la finestra on s'està. Un lloc de repòs on es troba còmode, mentre veu passar la vida. Nosaltres també tenim un espai interior destinat a l'observació des de la tranquil·litat. Un espai reflexiu que ens serveix per a la contemplació d'allò que ens envolta, per a l'anàlisi i per a preparar-nos per actuar o no.
- Una abella al rusc. Després de treballar tota la jornada l'abella torna al rusc a portar el resultat de la seva feina i a descansar per a un nou dia. Nosaltres també tenim un espai físic on tornar cada dia, on ens sentim còmodes, on descansem, ens alimentem, ens estimem,... la nostra llar com a espai de confort.

A continuació us mostraré unes imatges d'aquestes peces, tot i que són fotografies de les peces en procés, ja que encara hi estic treballant i resten inacabades.




Comentaris

Entrades populars