La Basilica Galeria

El dia de Sant Jordi, a part de passejar i tafanejar les parades de roses i llibres del centre de Barcelona, vam aprofitar per badar en altres espais. Un d'aquests espais és La Basílica Galeria Temporary Exhibitions. En alguna altra ocasió ja us l'he anomenada de passada, però avui us en vull parlar amb un xic més de deteniment.
Segurament molts ja coneixeu La Basilica, que és oberta des del 2007 i on podem trobar una joieria diferent i poc convencional comparada amb la joieria que se'ns ofereix a les botigues convencionals. Per a mi ja era un costum de fa temps, una visita periòdica a aquesta botiga/galeria, on es poden veure sempre peces i col.leccions originals i atrevides, artistes que experimenten amb nous materials i tècniques, i les noves tendències del nostre ofici-art.


Com a suma a La Basilica, des de 2013, ha obert les portes un altre local veí, on hi ofereixen exposicions temporals. Amb l'objectiu de mostrar la joieria contemporània a través del disseny i les instal.lacions tant d'artistes coneguts com d'artistes emergents, s'han proposat omplir l'any amb diferents exposicions que transmetin unes idees i processos conceptuals amb la joieria com a mitjà.


En el post Actualitat del dia 25 de febrer en aquest mateix blog, ja us vaig mencionar una exposició que vaig tenir el plaer de visitar. En aquell cas es tractava de Canta i Plora de Trinitat Contreras. Posteriorment també vaig visitar Contemporary Jewel Illustrated, de diferents artistes i per últim el dia de Sant Jordi vam visitar Blossom, també de diferents artistes i que hi serà només fins el dia 27, però no us preocupeu el dimarts següent ja inauguren la pròxima.  En les tres ocasions les mostres m'han sorprès molt agradablement. És un bon lloc per descobrir una vessant de la joieria poc present en les nostres ciutats, una joieria atrevida, poc convencional, experimental,... 

Blossom, exposició oberta fins el 27 d'abril



En fi, us convido fervorosament fer una visita a aquesta galeria, estic segura que a partir d'aleshores tindreu la necessitat de fer-hi un cop d'ull periòdicament. Si feu la vostra visita aquest dimarts us trobareu amb la inauguració de l'exposició DEFORMATIO, personalment ja estic desitjant fer-hi un cop d'ull, a veure com em sorprenen aquesta vegada. 

Enllaços: 


Comentaris

Entrades populars