Dragon keychain. Nou clauer de plata Dragon. Saint Georges or Daenerys?

Ja fa temps vaig fer aquesta peça amb la intenció d'il.lustrar la llegenda de sant jordi. Ara que s'acosta altra vegada aquesta festivitat tan important per a mi, vaig decidir recuperar-la. Doncs bé, ara que la tinc feta de nou, no sé si hi veig més el drac de Sant Jordi o els dracs de Daenerys de Games of thrones.... Bé, sigui com sigui, això em porta a reflexionar sobre la vida pròpia que agafen les peces al llarg del temps i sobre com canvia la nostra pròpia perpectiva segons les nostres vivències viscudes. Hi
De tota manera, estic ara aquí per anunciar-vos que ja la teniu disponible com a clauer, a la botiga d'Etsy o posant-vos en contacte amb mi per qualsevol altra via. També estarà ben aviat llesta la mateixa peça en forma de penjoll.
Us agrada? vosaltres quin drac hi veieu?

Ya hace tiempo hice esta pieza con la intención de ilustrar la leyenda de San Jorge. Ahora que se acerca de nuevo esta fiesta tan importante para mi, decidí recuperarla. Pues bien, ahora que la tengo en mis manos, no sé si veo en ella mas al dragon de la leyenda o los dragones de Daenerys, de Game of Thrones... Bien, sea como sea, esto me lleva a reflexionar sobre la vida propia que toman las piezas a lo largo del tiempo y sobre como cambia nuestra propia perpectiva segun nuestras vivencias vividas.
De todas formas, estoy ahora aquí para enunciaros que ya la tenéis disponible como llavero en la tienda de Etsy o poniendote en contacto conmigo por cualquier otra via. También estará pronto lista la misma pieza como colgante.
¿Os gusta? ¿Vosotros  qué dragón véis?






Comentaris

Entrades populars